Wyniki konkursu 2015

Ogłaszamy wyniki naboru wniosków w ramach konkursu Działaj Lokalnie IX. Miło nam poinformować, że dofinansowanie uzyskało 11 projektów. Serdeczine gratulujemy zwycięzcom oraz tym, którym w tym roku się nie powiodło.

Tytuł projektu wnioskodawca Gmina wnioskowana kwota propozycja dotacji ocena końcowa
Szlakiem historii regionu "Jesteśmy, Będziemy" grupa nieformalna przy pomocy Biblioteki Publicznej Miasta i Gminy Cybinka 5934 5934 40
Nadodrzańska tożsamość w wolontariacie Stowarzyszenie Hospicjum św. Wincentego a'Paulo Słubice 5350 5350 34,5
Po prostu biegamy! Stowarzyszenie Raduszczanka Krosno Odrzańskie 6000 5650 34
Jerzyki Stowarzyszenie "Razem dla dzieci"  Słubice 4700 4700 33,5
Kunolandia Stowarzyszenie Patronum Słubice 4310 4310 33,5
"Zielony Zakątek" grupa nieformalna "Don't give up" przy pomocy MDK Rzepin Rzepin 5170 4850 32,5
Zagospodarowanie terenu wokół świetlicy wiejskiej w Żabicach POLSKO-NIEMIECKIE STOWARZYSZENIE HUMANITAS Górzyca 5000 4750 32
Uczymy się być razem grupa nieformalna mieszkańców Drzecina przy pomocy Stowarzyszenia po PROstu. Pracownia Rozwoju Osobistego Słubice 6000 5300 32
Wybieram zdrowie! grupa nieformalna przy pomocy Gimnazjum im. Władysława Jagiełły w Skwierzynie Skwierzyna 5998 5250 31
ZIELONA WSPÓLNOTA! INICJATYWA DL Skwierzyna 6000 4500 30
Kołem się toczy Stowarzyszenie SUBSIDUM Krosno Odrzańskie 4846 4446 30
Budowanie tożsamosci Gostchorza w oparciu o historię, naturę i nadodrzańską lokalizację Stowarzyszenie Skarpa Gostchorze Krosno Odrzańskie    0 29
Pozytywny obraz naszego miasteczka Stowarzyszenie Nasz dom Skwierzyna    0 29
EKO-FIT- szanuj zdrowie i środowisko grupa nieformalna mieszkańców Połęcka przy pomocy Gminy Ośno Lubuskie Ośno Lubuskie    0 29
„Piękna, zdrowa pani z Drzeńska” grupa nieformalna "Aktywistki z Drzeńska" przy pomocy MDK Rzepin Rzepin    0 28,33
LIDER - superczłowiek Stowarzyszenie "Przystań" Krosno Odrzańskie    0 28
Zróbmy coś dla naszej wsi! INICJATYWA DL Słubice    0 28
"DziesięcioLatki" Klub Sportowy Chrobry Drzeńsko Rzepin    0 27,5
Dance - Passion and Life Stowarzyszenie Przyjaciół Skwierzyńskiego Zespołu Tanecznego "NOWINKA" Skwierzyna    0 27
Na ławeczce z kotem w butach Cybińske Stowarzyszenie Rozwoju PRO-EKO Cybinka    0 24
TANIEC SIŁĄ NAPĘDOWĄ DO DZIAŁAŃ LOKALNYCH Stowarztszenie Przyjaciół i Zespołu Tanecznego Trans Skwierzyna    0 21,5
Obrzędy dożynkowe - tradycją narodową i  lubuską Stowarzyszenie Miłośników Zespołu Tańca Ludowego OBRZANIE Skwierzyna    0 19

W skład komisji oceniającej wnioski wchodziło 7 osób. Kazdy wniosek został oceniony przez 2 osoby, natomiast w przypadku większych niż 15 pkt rozbieżności dokonywana była trzecia ocena. Szczegóły oceny oraz zestawienie uwag ekspertów będzie można zobaczyć logując się na swoje konto w systemie Działaj Lokalnie po 15 lipca, kiedy to zakończymy etap podpisywania umów o dofinansowanie.

partnerzy DL Slubice